OUTDOOR VIP

Kausikortti kuntosalilta löytyviin välineisiin ajalle 1.7.-1.9.2024.

 

99,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 10 kpl

  Kpl

Itsepalvelu! Voit varata varauskalenterista aikoja kuntosalin aukioloajoille klo 5-22, minimissään 3h ja maksimissaan koko päivän. Sovimme ensimmäisessä Outdoor VIP -tapahtumassa (19.6. klo 18-20) yhdessä säännöt alkutaipaleelle, koskien myös vuokrauksien mahdollisia pidennyksiä ja näitä muokataan yhteisessä whatsapp-ryhmässä läpi jakson.

Infotilaisuuden jälkeisiin tilauksiin saat ohjeet henkilökohtaisella tapaamisella.  

VIP- pakettiin kuuluvat välineet:

PACKRAFT - REPPULAUTTA (2kpl)

Kahden melottava väline, melat, kypärät ja liivit. Hybridimelat, voit käyttää joko kanootti- tai kajakkimelaa. Mukana myös reppu, joka painaa vain n. 5kg väline kyydissä kaikkine tarvikkeineen. ISS-järjestelmään säilöt tavarat, joita et tarvitse meloessa. Evän käyttöä ei suositella koskissa. Alkutäyttö alemmasta venttiillistä sähköpumpulla tai täyttöpussilla, viimeistele rypyt suoriksi ylemmästä venttiilistä jalkapumpulla tai puhaltaen. Lue lisää välineestä ja ohjeita maahantuojan sivuilta.

SUP-LAUTA RUBY (2kpl)

Kisamallin ilmatäytteinen SUP-lauta. 426cm pitkä, 70cm leveä ja paino vain 9,6kg. Mukana pumppu, kantoreppu ja mela. Erittäin nopea ja vaivaton edetä asennossa kuin asennossa, mutta seisten vaatii peruslautaa enemmän tasapainoa. Pumppaa aina suositeltuihin paineisiin 18-22 PSI. Lue lisää maahantuojan sivuilta.

SUP-LAUTA ROC (2kpl)

Pieni 3m SUP-lauta kevyemmille melojille. Mukana kaikki pumppu, kantoreppu ja mela. 

SUP-LAUTA MY OWN WAY (2kpl)

Iso 3,25m pitkä SUP-lauta vankkaan menoon tai vaikka kyytiläinen mukana. Mukana pumppu, kantoreppu ja mela. 

FATBIKE FELT (2kpl)

Kaksi eri kokoista fatbikea (XS= 150-162cm ja L= 180-195cm) Mukana kypärä ja kevyt lukko. Pumpun löydät Outdoor -varastosta. Lue lisää maahantuojan sivuilta.

FATBIKE X-FAT (2kpl)

Kaksi eri kokoista fatbikea (M= 160-178cm ja XL = 180-200cm). Mukana kypärä ja kevyt lukko. Pumpun löydät Outdoor -varastosta. Lue lisää maahantuojan sivuilta.

SUP TRIO (1kpl)

Kolmen henkilön ilmatäytteinen SUP-jättilauta. Mukana kantoreppu, pumppu ja kolme melaa. Lue lisää jälleenmyyjän sivuilta.

WINDSUP (1kpl)

SUP-lauta purjeella! Mukana SUP-lautaan kantoreppu, pumppu ja mela. Purjeeseen kantolaukku. Tutustu huolella purjeen rikausohjeisiin jo ennen käyttöä. Tässä esimerkki.

AIR TRACK (1kpl)

8m pitkä ilmavolttirata. Voi käyttää myös vedessä. Mukaan johdollinen sähköpumppu ja useita ö-laatuisia meloja. Maassa käytettynä käyttäjän vastuulla on suojata alusta esim. pressulla. Ei saa käyttää alustalla, jossa rikkoutumisvaara esim. kivistä.

RINKKASETTI (1kpl)

Osbrey Kestler 68l laadukas rinkka. Koko S/M, jonka säädöt sopivat helposti myös n. 180cm @reddoorjoonas selkään. Rinkkaan on pakattavissa myös mm. 2hlön itsestäänseisova kupoliteltta, riippumatot, makuualustat sekä retkikeitin trangia. Omat kaasut mukaan! Tämän paketin voit varata poikkeuksellisesti heti muilta lupia kyselemättä max kahden yön retkelle.