Sopimus- ja tilausehdot


1. JÄSENYYS
Red Door Athletics Oy:n (myöhemmin Red Door) palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä, jäseneksi pystyy liittymään joko paikanpäällä tai tilaamalla jäsenyyden verkkokaupasta. Verkkokaupasta valitaan itselle sopivin jäsenyysmaksu, joko toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys tai kertaperusteiset kortit. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella.

Jäsenen tulee ilmoittaa Red Doorille nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Red Doorilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että Red Doorilla ei ole henkilökuntaa aina paikalla. Sisäänkäynti toimii PIN-koodilla tai sovelluksella aukioloaikojen puitteissa. Red Door ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

​​​​​​​
2. ASIAKKUUDET
Asiakkuudet ovat toistaiseksi voimassaolevia pois lukien kertakortit, jotka ovat voimassa yhden (1) kuukauden ostopäivästä. Käyttämättömiä kertoja ei hyvitetä pl. lääkärintodistus, jolloin jatkoaikaa myönnetään sairausloman ajan verran.

Toistaiseksi voimassaolevat jäsenyydet voi päättää vain irtisanoutumalla. Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti sähköpostitse. Ilmoituksessa tulee mainita irtisanomispäivä sekä syy irtisanoutumiselle. Irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden jälkeen, joka on yksi kuukausi.


3. JÄSENMAKSUT

Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan. Mikäli toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden maksu viivästyy toiseen muistutukseen, jäsenyys jäädytetään kunnes maksu näkyy pankkiviiveiden jälkeen järjestelmässämme.

Red Doorilla on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Red Door voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.

Red Doorilla on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli asiakas rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin Red Doorilla on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Jäsenyyttä ei pysty jäädyttämään muuta kuin raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella, tällöin asiakkaan on esitettävä asianmukainen todistus. Muutos astuu voimaan aina seuraavan täyden laskutus kauden päätyttyä.

Vakavan sairauden tai loukkaantumisen vuoksi jäsenyys on mahdollista laittaa tauolle lääkärintodistusta vastaavien päiväysten mukaan. Muita taukoja hyväksymme maksimissaan yhden (1) kuukauden kalenterivuoden aikana, aina vain etukäteen sovittuna.


4. PINKOODI/MOBIILISOVELLUS

PIN-koodi/mobiilisovellus on henkilökohtainen. PIN-koodi/mobiilisovellus on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille.

Jokaisen kuntosalikävijän tulee turvallisuussyistä kirjautua sisään kuntosalille kirjautumalla PIN-koodilla/mobiilisovelluksella sisään tullessa. Ohjatuille tunneille tulee aina varata paikka sovelluksesta tai nettisivuilta. Mikäli PIN-koodia/mobiilisovellusta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.

Red Door pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Red Door on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Red Doorin verkkosivuilta. Mikäli Red Door joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminnan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, Red Door ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.

Liittymällä Red Doorin jäseneksi hyväksyt sopimusehdot.